Advertisement

Rize Gündoğdu Sel Felaketi - 26.08.2010 23:40 | son güncelleme:

Rize Gündoğdu Sel Felaketi - 26.08.2010 23:40 | son güncelleme:. Heyelan ve erezyon tehditi oluşan bölgede polisler gündoğdu merkezde bulunan evlerin boşaltılması için vatandaşları tek tek uyardı. 'en büyük felaketlerden bi̇ri̇' rize belediye başkanı halil bakırcı, gündoğdu beldesinde yaşanan sel ve heyelanın da rize'de cumhuriyet tarihinde yaşanan en büyük felaketlerden biri olduğunu söyledi. Rize'nin gündoğdu beldesi'nde yağışın kesilmesinin ardından evlerin yıkıldığı, insanların mahsur kaldığı yolunda ihbar alınan bölgelere ulaşmak sel felaketinde hayatını kaybeden ve şu ana kadar cesetlerine ulaşılan 8 kişinin isimleri şöyle: Karadeniz'e yazın gelenler, pandemi nedeniyle dönmüyor. Bakırcı, yolda yürümek bile mümkün olmadı.

Çayeli'nde dün öğle saatlerinde başlayan yağmur, gece etkisini artırdı. Karadeniz'e yazın gelenler, pandemi nedeniyle dönmüyor. 2 kişinin kayıp olduğu bölgede 3'ü ağır olmak üzere 6 vatandaşımız yaralanmıştır. Rize'nin gündoğdu beldesi'nde dün gece etkili olan sel sonrası heyelanda 11 kişi hayatını kaybetti. Puan ver yorum yaz 2321 kişi izledi.

Son dakika: Rize'de sel felaketi: 1 ölü, 3 kayıp - Gündem ...
Son dakika: Rize'de sel felaketi: 1 ölü, 3 kayıp - Gündem ... from icdn.tgrthaber.com.tr
'2008'den bu yana meydana gelen en kötü sel felaketi'. Ayrı ayrı kıldırılan namazlarının ardından cenazeler toprağa verilmek üzere rize il merkezi ile gündoğdu beldesine gönderildi. Giriş:28 ağustos 2010 13:47 güncelleme:04 eylül 2020. Popüler haberler / selim deni̇zalp. Habername ekibi ise felaketin izlerini yerinde gördü. Rize'nin gündoğdu beldesi'nde yağışın kesilmesinin ardından evlerin yıkıldığı, insanların mahsur kaldığı yolunda ihbar alınan bölgelere ulaşmak sel felaketinde hayatını kaybeden ve şu ana kadar cesetlerine ulaşılan 8 kişinin isimleri şöyle: Bölgede aşırı yağışlar sel felaketine neden oldu. Allah bir daha böyle birşeyi yaşatmaz inşallah.

Heyelan ve erezyon tehditi oluşan bölgede polisler gündoğdu merkezde bulunan evlerin boşaltılması için vatandaşları tek tek uyardı.

Anasayfa » vi̇deo galeri̇ » gündoğdu sel felaketi. Bugün ise gündoğdu beldesinde yaşanan sel ve heyelanın rize'de cumhuriyet tarihinde yaşanan en büyük felaketlerden birisi olduğunu ifade eden bakırcı, yolda yürümek bile mümkün olmadı. Rize'de sel felaketi rize'de sel sularına kapılan 1 kadın hayatını kaybetti. Rize'deki hastaneler 'randevu' sistemine geçti. Rize ve artvini sel aldı bir ölü. Rize'de şiddetli yağış nedeniyle gündoğdu mahallesi yollar sular altında kaldı. Karadeniz'e yazın gelenler, pandemi nedeniyle dönmüyor. 26.08.2010 23:40 | son güncelleme: Rize'de ayılar, 25 yayla evine zarar verdi. Maviyemişten gelir sağlamak i̇çin çalışmalar. Başbakan recep tayyip erdoğan, rize'nin merkeze bağlı gündoğdu beldesinde sağanak sonucu meydana gelen sel ve heyelanların ardından, bölgeye 1,5 milyon liralık acil nakdi yardım gönderilmesi için talimat verdi. felaketin yaşandığı gündoğdu beldesine giden devlet bakanı faruk nafiz özak. Rize'nin gündoğdu beldesi'nde dün gece etkili olan sel sonrası heyelanda 11 kişi hayatını kaybetti. '2008'den bu yana meydana gelen en kötü sel felaketi'.

'2008'den bu yana meydana gelen en kötü sel felaketi'. Rize'de sel sularına kapılan 1 kadın hayatını kaybetti. Heyelan ve erezyon tehditi oluşan bölgede polisler gündoğdu merkezde bulunan evlerin boşaltılması için vatandaşları tek tek uyardı. Beldeye bağlı veliköy sel ve heyelanlardan en fazla hasar gören yerlerin başında gelirken. Bakırcı, yolda yürümek bile mümkün olmadı.

Rize Çayeli'de sel nedeniyle 1 kişi öldü 1 kişi yaralandı ...
Rize Çayeli'de sel nedeniyle 1 kişi öldü 1 kişi yaralandı ... from im.haberturk.com
Akif kopuz (53), eşi meliha kopuz (47), oğlu muhammet kopuz (20), kızı vildan kopuz (18). Sel sularının otomobili sürüklediği anlar kamerada. Rize'de şiddetli yağış nedeniyle gündoğdu mahallesi yollar sular altında kaldı. Bugün ise gündoğdu beldesinde yaşanan sel ve heyelanın rize'de cumhuriyet tarihinde yaşanan en büyük felaketlerden birisi olduğunu ifade eden bakırcı, yolda yürümek bile mümkün olmadı. Rize'de sel felaketi rize'de sel sularına kapılan 1 kadın hayatını kaybetti. Dün etkili olan ve aralıklarla süren yağışlar sonrası derelerin taşması sonucu kent merkezinde 3 ev yıkıldı, 10 bina ağır hasar gördü. Çayeli'nde dün öğle saatlerinde başlayan yağmur, gece etkisini artırdı. Sel felaketinde hayatını kaybedenlerin isimleri şöyle:

Rize gündoğdu sel felaketi ◥◣◥◣our social networks◥◣◥◣ follow us on our fan pages:

Rize gündoğdu sel felaketi ◥◣◥◣our social networks◥◣◥◣ follow us on our fan pages: Rize'de şiddetli yağış nedeniyle gündoğdu mahallesi yollar sular altında kaldı. Yaşadığımız bu büyük felakette hayatını kaybeden hemşerilerime allah�tan rahmen, yakınlarına başsağlığı dilerim. Ri̇ze (a.a) merkeze bağlı gündoğdu beldesinde dün saat 17.00 sıralarında başlayan sağanak yağış hayatı felç etti. Rize'nin gündoğdu beldesi'nde dün gece etkili olan sel sonrası heyelanda 11 kişi hayatını kaybetti. Bakırcı, yolda yürümek bile mümkün olmadı. Giriş:28 ağustos 2010 13:47 güncelleme:04 eylül 2020. 2 kişinin kayıp olduğu bölgede 6 kişi de yaralandı. Rize belediye başkanı halil bakırcı, gündoğdu beldesinde yaşanan sel ve heyelanın da rize'de cumhuriyet tarihinde yaşanan en büyük felaketlerden biri olduğunu söyledi. Akif kopuz (53), eşi meliha kopuz (47), oğlu muhammet. Ülkemizin birçok bölgesinde yaşanan sel felaketleri alt yapı. Boşaltılan evlerin hayli fazla olduğu bölgede, yedi ölü ve 10'un üzerinde yaralı var. 2 kişinin kayıp olduğu bölgede 3'ü ağır olmak üzere 6 vatandaşımız yaralanmıştır.

Rize belediye başkanı halil bakırcı, gündoğdu beldesinde yaşanan sel ve heyelanın da rize'de cumhuriyet tarihinde yaşanan en büyük felaketlerden biri olduğunu söyledi. 2 kişinin kayıp olduğu bölgede 6 kişi de yaralandı. Rize'deki hastaneler 'randevu' sistemine geçti. Akif kopuz (53), eşi meliha kopuz (47), oğlu muhammet. Rize'de dünden itibaren etkisini gösteren şiddetli yağış sel ve taşkınların olmasına neden oldu.

Rize'de sel felaketi! 12 köye ulaşılamıyor - Haberleri ...
Rize'de sel felaketi! 12 köye ulaşılamıyor - Haberleri ... from cdn.yenidonem.com.tr
''gündoğdu'da aşırı yağış nedeniyle meydana gelen sel ve heyelan felaketinde vatandaşlarımızın hayatını kaybetmesi, yaralanması, sele. Rize'nin gündoğdu beldesinde 26 ağustos 2010 tarihinde yaşanan sel ve heyelan felaketi ile ilgili olarak tmmob heyeti 2 eylül 2010 tarihinde bölgeye bir inceleme gezisi düzenlemiş ve incelemeler sonucunda bir rapor hazırlanmıştır. Rize'de sel felaketi rize'de sel sularına kapılan 1 kadın hayatını kaybetti. Başbakan erdoğan, rize'de yaşanan sel felaketi ve heyelanla ilgili rize valisi seyfullah hacımüftüoğlu ve belediye başkanı halil bakırcı'yı arayarak detaylı bilgi aldı. Rize belediye başkanı halil bakırcı, gündoğdu beldesinde yaşanan sel ve heyelanın da rize'de cumhuriyet tarihinde yaşanan en büyük felaketlerden biri olduğunu söyledi. Heyelan ve erezyon tehditi oluşan bölgede polisler gündoğdu merkezde bulunan evlerin boşaltılması için vatandaşları tek tek uyardı. Ayrı ayrı kıldırılan namazlarının ardından cenazeler toprağa verilmek üzere rize il merkezi ile gündoğdu beldesine gönderildi. Bugün ise gündoğdu beldesinde yaşanan sel ve heyelanın rize'de cumhuriyet tarihinde yaşanan en büyük felaketlerden birisi olduğunu ifade eden bakırcı, yolda yürümek bile mümkün olmadı.

Akif kopuz (53), eşi meliha kopuz (47), oğlu muhammet kopuz (20), kızı vildan kopuz (18).

Kayıp olan 2 vatandaşa ise hala ulaşılamadı. Karadeniz'e yazın gelenler, pandemi nedeniyle dönmüyor. Akif kopuz (53), eşi meliha kopuz (47), oğlu muhammet. Anasayfa » vi̇deo galeri̇ » gündoğdu sel felaketi. ''gündoğdu'da aşırı yağış nedeniyle meydana gelen sel ve heyelan felaketinde vatandaşlarımızın hayatını kaybetmesi, yaralanması, sele. Dün etkili olan ve aralıklarla süren yağışlar sonrası derelerin taşması sonucu kent merkezinde 3 ev yıkıldı, 10 bina ağır hasar gördü. Sel sularının otomobili sürüklediği anlar kamerada. Rize belediye başkanı halil bakırcı, gündoğdu beldesinde yaşanan sel ve heyelanın da rize'de cumhuriyet tarihinde yaşanan en büyük felaketlerden biri olduğunu söyledi. Rize'de ayılar, 25 yayla evine zarar verdi. Allah bir daha böyle birşeyi yaşatmaz inşallah. Boşaltılan evlerin hayli fazla olduğu bölgede, yedi ölü ve 10'un üzerinde yaralı var. Cenaze namazı sonrasında vildan, muhammet ve meliha kopuz'un cenazeleri ilçeye bağlı madenli köyünde toprağa verilirken, akif, münevver ve ahmet kopuz ise gündoğdu beldesindeki aile kabristanlığında toprağa. Bölgede aşırı yağışlar sel felaketine neden oldu.

Rize'de ayılar, 25 yayla evine zarar verdi rize sel. Sel sularının otomobili sürüklediği anlar kamerada.

Posting Komentar

0 Komentar